Höst- och vårpraktik Norr 290 visningar0 ansökningar

Vill du praktisera på ett av världens främsta byggföretag?

Vi stämmer kontinuerligt av intresseanmälningarna med organisationens behov och möjligheter att ta emot praktikanter. Har vi inte någon praktikplats utannonserad som passar just dig tar vi gärna emot din intresseanmälan.

Praktik på Skanska ger dig möjlighet till praktiska erfarenheter som kompletterar dina teoretiska kunskaper, vilket värderas högt när du som färdig student ska ut i arbetslivet. Under praktiktiden hos oss får du kontinuerlig handledning, chans att nätverka och bygga erfarenheter för framtiden. Genom din praktik får du inblick i hur det är att arbeta på Skanska, och tillsammans gör vi din praktikplats spännande och lärorik. Vi tar emot praktikanter under både vår- och hösttermin.

Vem kan söka?

Vi kan erbjuda praktikplats till dig som studerar vid högskola och universitet samt till dig som går på en KY/YH utbildning. Vi prioriterar de studenter som har praktik som en del av sin utbildning. Då vi ser praktik som ett sätt att komma i kontakt med framtida medarbetare gör vi ett noggrant urval bland de intresseanmälningar som kommer in. De flesta praktikplatser vi kan erbjuda finns inom produktion, men även på avdelningar som t.ex. miljö, teknik, inköp, kalkyl och projektutveckling.

För att skicka in din intresseanmälan behöver du registrera följande information senast 6 veckor innan din praktik ska starta:

  • CV: Var tydlig med vilken utbildning och inriktning du läser
  • Personligt brev: Var tydlig med var på Skanska du vill praktisera samt under vilken tidsperiod och geografisk placering du önskar.
  • Betyg: Utdrag på hittills avklarade studier

Välkommen med din intresseanmälan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Skanska är ett av Sveriges största byggbolag. Vår verksamhet är uppdelad i fyra grenar – bygg- och anläggningsverksamhet, bostadsutveckling, kommersiell utveckling och infrastrukturutveckling. Medarbetarna är vår främsta styrka. Skanska består av över 56 000 fantastiska personer som är väldigt bra på det de gör.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.