Forefront Generation 2018! 372 visningar0 ansökningar

Vill du bli världsmästare inom teknik eller kod? Eller ser du affärs- och verksamhetsutveckling som din arena? Eller både och?

 

 

 

 

 

 

 

Ta då chansen att bli en del av den sjunde kullen av Forefront Generation, vårt tvååriga traineeprogram. Vi söker dig som vill utmana och utmanas. Vårt traineeprogram ger fyra års insikter på två. Med start 3 september 2018 ser vi fram emot att välkomna unga talanger i Stockholm och Malmö.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Nämn gärna i din ansökan att du hittade jobbannonsen via Teknologjobben.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Forefront Consulting är ett verksamhets- och IT-konsultbolag med drygt 300 anställda som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Våra tjänster finns inom strategi och verksamhet, design och teknik. Vårt DNA är att ständigt blicka och vilja framåt. Tydliga värderingar och kultur är vår själ. Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. Vi växer organiskt tillsammans med 80-talet inspirerande kunder. Våra kontor finns i Stockholm, Malmö, Halmstad, Sundsvall, Uppsala samt Xi’an (Kina).

Oavsett om uppdraget avser affärsverksamhet, teknologiska plattformar eller designlösningar är utgångspunkten alltid att först skapa en samsyn kring nödvändiga förändringar för att sedan kunna realisera dessa på bästa sätt för avsedd effekt.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.