Forefront Generation 2018! 372 visningar0 ansökningar

Vill du bli världsmästare inom teknik eller kod? Eller ser du affärs- och verksamhetsutveckling som din arena? Eller både och?

 

 

 

 

 

 

 

Ta då chansen att bli en del av den sjunde kullen av Forefront Generation, vårt tvååriga traineeprogram. Vi söker dig som vill utmana och utmanas. Vårt traineeprogram ger fyra års insikter på två. Med start 3 september 2018 ser vi fram emot att välkomna unga talanger i Stockholm och Malmö.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Nämn gärna i din ansökan att du hittade jobbannonsen via Teknologjobben.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Forefront Consulting är ett verksamhets- och IT-konsultbolag med snart 400 anställda. Med kontor på åtta orter i Sverige och en offshoreverksamhet i Kina guidar vi företag och organisationer i det digitala landskapet.

Oavsett om uppdraget avser affärsverksamhet, teknologiska plattformar eller designlösningar är utgångspunkten alltid att först skapa en samsyn kring nödvändiga förändringar för att sedan kunna realisera dessa på bästa sätt för avsedd effekt.

Forefront fortsätter att växa. Med växa menar vi både som individer och som företag. Vi kommer lansera nya satsningar och ge oss på nya utmaningar vart det än må föra oss. Vi kommer fortsätta arbeta hårt för att nå vårt mål att bli nummer ett inom affärsdriven digital utveckling.
Fler annonser från Forefront Consulting

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.