Det handlar inte om bilar. Det handlar om människor. 

Vårt mänskliga fokus är det som gör oss annorlunda från alla andra

bilföretag, och det är det centrala i allt vi skapar.

Om du vill vara med oss i vårt uppdrag att förenkla människors liv, erbjuder vi dig en chans att växa tillsammans med andra talangfulla människor som vill göra skillnad.

 

Vad erbjuder vi 

Som medarbetare i flexpoolen på Volvo Cars arbetar du extra utöver dina studier i vår produktion.

Du blir en del av ett dedikerat team som säkerställer att de bilar vi bygger uppfyller våra kunders högt ställda krav. Vi arbetar med smarta, rena och flexibla produktionslösningar – med fokus på människor och ständig förbättring. Vill du som student nå dina personliga mål tillsammans med andra människor är Volvo Cars och flexpoolen platsen för dig.

 

Vad kommer du att utföra

Som medarbetare i flexpoolen täcker du upp när någon i det team du tillhör är ledig. Då du arbetar är det på ett specifikt skift, antingen dagskift, kvällsskift, nattskift eller tvåskift. Anställningen innebär att du blir inringd när behov finns inom ditt team, behovet kan variera över tid.

Det arbete du kommer utföra är att arbeta som montör/operatör eller materialhanterare/truckförare inom någon av våra fabriksenheter i Torslanda, Göteborg.

Eftersom vårt behov av flexpoolare varierar sker ett löpande urval. Vi behandlar din ansökan när behov i organisationen uppstår.

 

Du och dina färdigheter

Vi söker dig som heltidsstuderar, är full av energi och brinner för att göra skillnad. Du har mycket god social- och samarbetsförmåga och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är driven, nogrann, flexibel och har en god problemlösningsförmåga. Du får inte vara rädd för fysiskt arbete och du tycker det är inspirerande att arbeta i en miljö med högt tempo.

För att ingå i flexpoolen behöver du uppfylla följande:

  • Du behöver vara minst 18 år
  • Pågående heltidsstudier
  • Kunna arbeta i snitt fem arbetspass på fyra veckor
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Godkända gymnasiebetyg i Matematik a/1, Svenska/Svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5
  • Vi ser gärna att du har minst ett års studier kvar innan examen

Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev i din ansökan och glöm ej att ladda upp ett giltigt studieintyg och betyg. 

 

 

Nyfiken på att veta mer 

För ytterligare information kring tjänsten, var vänligen kontakta flexpoolsansvarig, Malin Johansson på mail: flexvct@volvocars.com

Observera att ansökningar via e-post inte accepteras. 
Du kan också titta på denna video för att lära dig mer om vår bilproduktion.
https://www.youtube.com/watch?v=cvwHfjNzcj8
Har du fackliga frågor?
För fackliga frågor, kontakta Volvo Verkstadsklubb, Abdirzak Bouzoubae, 072-885 24 83
Alternativt Marie Stenquist, 070-379 50 95

 

 

Om Volvo Cars 

Volvo Cars är ett företag med ett syfte; att föra traditionell bilproduktion in i en

uppkopplad, hållbar och smart framtid.

Sedan företaget grundades 1927 har vårt varumärke präglats av ett engagemang kring säkerhet, vilket har bidragit till innovation som förenklar livet för våra kunder. Under 2010 beslutade vi oss för att förändra vår verksamhet, vilket resulterade i en helt ny generation av bilar och teknologier, med stabil tillväxt och rekordförsäljning till följd. Idag ökar vi vår globala närvaro i Europa, Kina och USA och nu söker vi nya talanger.

Mer än någonsin tidigare utvecklar vi våra kunskaper och färdigheter för att kunna driva förändring inom bilindustrin. Vi letar därför efter innovativa och engagerade människor som vill vara med oss att skapa säkra, hållbara och uppkopplade bilar. Vi tror på människors styrkor och kommer att utmana och stödja dig i att nå din fulla potential. Bli en del av Volvo Cars och följ med på vår resa in i framtiden.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Volvo Cars är en svensk biltillverkare med ca. 23 000 anställda. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Oavsett om du är ingenjör, en talangfull designer eller brinner för marknadsföring så finns det många möjligheter för dig hos oss.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.