Ett examensarbete hos oss ger dig en möjlighet att testa de teoretiska kunskaperna du har fått under din studieperiod. Samtidigt får du praktisk erfarenhet som kan vara nyttig i framtiden. Om du är intresserad av att skriva ditt examensarbete för oss, skicka in ditt förslag och om tid och övriga resurser finns så arbetar vi vidare med förslaget. Skicka in ditt förslag till emma.ekenstedt@axinter.se.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

Vi representerar världsledande varumärken inom stålvajrar, pumpar, lager och komponenter för tunga fordon, och vi adderar värde i form av kundanpassade erbjudanden, service, utbildning och installation.

Vi är ett privatägt företag och en del av Axel Johnson-koncernen. Som privat företag kan vi tänka och agera långsiktigt. Vårt huvudkontor ligger i Sverige och vi har verksamhet över hela Europa. Vi har en stark portfölj med marknadsledande nischföretag som organiseras i fyra företagsgrupper: AxLoad, AxFlow, AxDrive och AxIndustries.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.