UPPDRAGSBESKRIVNING

Vi kommer i kontakt med många av våra nya medarbetare när de gör sitt examensarbete eller praktik hos oss. Det är ett bra sätt att få ”känna lite på varandra” och se om CGI är rätt arbetsgivare när det väl är dags att söka sitt första jobb. Om du skulle vilja göra ditt examensarbete på CGI är det viktigt för oss att du har tänkt igenom vad du vill skriva om och presentera ditt förslag för oss.

Vår möjlighet att ta in sommarjobbare är mycket begränsad. Men lämna gärna in en ansökan så hör vi av oss om det skulle finnas någon möjlig öppning!

KVALIFIKATIONER

Relevant utbildning/erfarenhet.

ANSÖKAN & KONTAKT

Skapa en profil och sedan väljer du det val som passar med vad du är intresserad av att söka.

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att få veta mer om dig.

Dela annonsen

CGI

Vi är 68 000 medarbetare i 40 länder i Nord-, Sydamerika, Asien och Europa. Vi erbjuder alla typer av IT-lösningar och IT-tjänster som möjliggör för våra kunder att framgångsrikt utveckla sin verksamhet. Vårt främsta mål är att ni, våra kunder, ska nå era affärsmål, att våra medarbetare ska ha intressanta och utvecklande jobb och att våra ägare ska få god avkastning på sitt kapital. Vi levererar resultat.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.