Intresseanmälan syd

Om vi inte har något utannonserat ex-jobb som passar dig är du välkommen in med din intresseanmälan. Hos oss är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning utan också en bra möjlighet för oss att få kontakt med framtida medarbetare. Vi genomför därför löpande ett noggrant urval av de intresseanmälningar som kommer in till oss. Det är viktigt för oss att ex-jobbet ska ge ett mervärde, både för Skanska och dig.

Din intresseanmälan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betygsutdrag på hittills avklarade studier
  • Förslag på frågeställning och genomförande, tidsperiod och geografisk placering (1-2 A4-sidor)

Vi ser gärna att du endast söker i en region, men att du i ditt förslag kan önska alternativ geografisk placering.

Välkommen med ditt ex-jobbsförslag!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Skanska är ett av Sveriges största byggbolag. Vår verksamhet är uppdelad i fyra grenar – bygg- och anläggningsverksamhet, bostadsutveckling, kommersiell utveckling och infrastrukturutveckling. Medarbetarna är vår främsta styrka. Skanska består av över 56 000 fantastiska personer som är väldigt bra på det de gör.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.