Ex-jobb Skanska Industrial Solutions: kommersiell och hållbar hantering av sulfidjord 39 visningar0 ansökningar

Vill du skriva ditt ex-jobb inom hållbarhet? Vi söker dig som vill skriva om kommersiell och hållbar hantering av sulfidjord.

På Skanska är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning utan också en bra möjlighet för att få en inblick i hur det är att arbete på ett internationellt bolag med starka värderingar.

Problemformulering

Som ex-jobbare hos oss utreder du om man kan återvinna och återanvända sulfidjord, och vilka användningsområden som skulle kunna finnas. Sulfidjord är jord som innehåller mycket sulfid och finns längst hela ostkusten men främst i norra delarna av Sverige, den lakar ur tungmetaller i kontakt med luft och behöver därför med dagens teknik deponeras under grundvatten. Nästa all sulfidjord deponeras idag, vilket kanske är det bästa alternativet men hur mycket ska det i så fall få kosta? Du tilldelas en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela processen.

Vi söker dig som skriver din uppsats/examensjobb under VT2018

Du studerar geologi, biologi och/eller miljövetenskap och skriver ditt ex-jobb under VT2018 i omfattningen 15hp eller 30hp. Placering på något av våra kontor i antingen Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev – sista ansökningsdag är 2017-10-31

För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om ex-jobbet är du välkommen att kontakta Emma Viklund, affärsutvecklare, på 010-44 89 031 eller Rebecka Hedström, HR på 010-448 39 95. Du kommer också ha möjlighet att ställa frågor om ex-jobbet till våra medarbetare under vår roadshow. Läs mer på www.skanska.se/roadshow

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Skanska är ett av Sveriges största byggbolag. Vår verksamhet är uppdelad i fyra grenar – bygg- och anläggningsverksamhet, bostadsutveckling, kommersiell utveckling och infrastrukturutveckling. Medarbetarna är vår främsta styrka. Skanska består av över 56 000 fantastiska personer som är väldigt bra på det de gör.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.