Ex-jobb Skanska Industrial Solutions: innovativa lösningar för beläggningsarbeten 43 visningar0 ansökningar

Vill du skriva ditt ex-jobb inom asfalt? Vi söker dig som vill hitta innovativa lösningar för effektivare utläggning av asfalt i stadsmiljö.

På Skanska är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning utan också en bra möjlighet för att få en inblick i hur det är att arbete på ett internationellt bolag med starka värderingar.

Bakgrund

Asfaltverken styrs idag av begränsade produktions-och utlastningstider. När beläggningsarbeten ska utföras i städer sammanfaller ofta start och körtider med verket med när köer finns i trafiken. Detta är ett problem.

Problemformulering

Med ovan bakgrund som utgångspunkt utreder du om man kan hitta en effektiv mellanlagringslösning för färdig tillverkad varm asfalt som kan köras ut till exempel på natten och ställas på plats för utläggningsstart direkt på morgonen. Finns det andra innovativa lösningar som skulle möjliggöra effektivare utläggning av asfalt i stadsmiljö? Som ex-jobbare tilldelas du en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela processen.

Vi söker dig som skriver din uppsats/examensjobb under VT2018

Du studerar till högskoleingenjör eller civilingenjör inom samhällsbyggnad, industriell ekonomi eller annat relevant område, gärna med inriktning på logistik och/eller produktionsplanering. Du skriver ditt ex-jobb under VT2018 i omfattningen 15hp eller 30hp. Placering i Stockholm eller Göteborg.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev – sista ansökningsdag är 2017-10-31

För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om ex-jobbet är du välkommen att kontakta Emma Viklund, affärsutvecklare, på 010-44 89 031 eller Rebecka Hedström 010-448 39 95. Du kommer också ha möjlighet att ställa frågor om ex-jobbet till våra medarbetare under vår roadshow. Läs mer på www.skanska.se/roadshow

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Skanska är ett av Sveriges största byggbolag. Vår verksamhet är uppdelad i fyra grenar – bygg- och anläggningsverksamhet, bostadsutveckling, kommersiell utveckling och infrastrukturutveckling. Medarbetarna är vår främsta styrka. Skanska består av över 56 000 fantastiska personer som är väldigt bra på det de gör.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.