Ex-jobb Skanska Industrial Solutions: Digital marknadsföring och kommunikation 53 visningar0 ansökningar

Vill du skriva ditt ex-jobb inom digital marknadsföring och kommunikation? Vi söker dig som vill bidra till att öka vår digitala närvaro.

På Skanska är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning utan också en bra möjlighet för att få en inblick i hur det är att arbeta på ett internationellt bolag med starka värderingar.

Bakgrund

I dagens digitala samhälle behövs kunskap om digital marknadsföring för att kunna ta korrekta beslut på strategisk nivå. Idag krävs en större närvaro digitalt, och för att påverka kunder i beslutsprocessen behöver man möta dem online. Detta kräver ett annat förhållningssätt på hur man ska marknadsföra.

Problemformulering

Som ex-jobbare hos oss kikar du närmre på hur vi på Skanska Industrial Solutions kan förhålla oss till den digitala världen och hur vi skulle kunna optimera vår digitala marknadsföring. Du undersöker hur en digital marknadsföringsstrategi skulle kunna utformas. Finns det idag konkreta digitala verktyg som Skanska Industrial Solutions skulle kunna använda, för att öka interaktionen med kunderna? Som ex-jobbare tilldelas du en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela processen.

Vi söker dig som skriver din uppsats/examensjobb under VT2018

Du studerar till ekonom, kommunikatör, marknadsförare eller liknande och skriver ditt ex-jobb under VT2018 i omfattningen 15hp eller 30hp. Placering i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Sundsvall med handledare i Sundsvall.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev – sista ansökningsdag är 2017-10-31

För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om ex-jobbet är du välkommen att kontakta Maria Kärrlander, marknadskommunikationsansvarig på 010-448 16 40, alt. maria.karrlander@skanska.se eller Rebecka Hedström, HR på 010-448 39 95. Du kommer också ha möjlighet att ställa frågor om ex-jobbet till våra medarbetare under vår roadshow. Läs mer på www.skanska.se/roadshow
Välkommen med din ansökan!
  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Skanska är ett av Sveriges största byggbolag. Vår verksamhet är uppdelad i fyra grenar – bygg- och anläggningsverksamhet, bostadsutveckling, kommersiell utveckling och infrastrukturutveckling. Medarbetarna är vår främsta styrka. Skanska består av över 56 000 fantastiska personer som är väldigt bra på det de gör.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.