Ex-jobb Skanska ESS: Betongbottenplattor 45 visningar0 ansökningar

Vill du skriva ditt ex-jobb om betongbottenplattor? Skanska ESS i Lund söker ex-jobbare.

På Skanska är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning utan också en bra möjlighet för att få en inblick i hur det är att arbeta på ett internationellt bolag med starka värderingar.

Problemformulering

Som ex-jobbare på byggandet av forskningsanläggningen ESS i Lund inriktar du dig på stora betonggolv i hallar med vissa inspända delar och multipla gjutetapper. Du studerar vilka microsprickor som uppstår och hur plattorna i verkligheten krymper när de sitter ihop med andra gjutetapper och betongpålar/väggar samtidigt som du redovisar för tidigare studier inom ämnet. Syftet är att utreda var det uppstår mest krympsprickor och om det kan bindas till någon aktivitet som underliggande konstruktion eller gjutetapp. Vilken påverkan har betongens krympning vid kyla/värme, uppstår det fler sprickor då? Du tilldelas en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela processen.

Vi söker dig som skriver ditt ex-jobb under VT2018

Du studerar till högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad eller annat relevant område och skriver ditt ex-jobb under VT2018 (alt. med start under HT2017) i omfattningen 15hp eller 30hp. Placering på projekt ESS i Lund.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev – sista ansökningsdag är 2017-10-31

För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om ex-jobbet är du välkommen att kontakta Björn Johansson på 010-448 33 30. Du kommer också ha möjlighet att ställa frågor om ex-jobbet till våra medarbetare under vår roadshow. Läs mer på www.skanska.se/roadshow

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Skanska är ett av Sveriges största byggbolag. Vår verksamhet är uppdelad i fyra grenar – bygg- och anläggningsverksamhet, bostadsutveckling, kommersiell utveckling och infrastrukturutveckling. Medarbetarna är vår främsta styrka. Skanska består av över 56 000 fantastiska personer som är väldigt bra på det de gör.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.