Ex-jobb Operationell Effektivitet: Digitala hjälpmedel inom installationsområdet 32 visningar0 ansökningar

Vill du skriva ditt ex-jobb hos oss med fokus på digitala hjälpmedel inom installationsområdet? Vår avdelning för operationell effektivitet söker ex-jobbare.

Ett ex-jobb på Skanska kan ta dig hur långt som helst. Hos oss är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning utan också en bra möjlighet för oss på Skanska att få kontakt med framtida medarbetare.

Problemformulering

Installationer i byggnadsverk blir en allt viktigare fråga i och med den ökade komplexiteten och energikrav. Som ex-jobbare hos oss på Skanska Sverige önskar vi att du kikar närmre på hur vi kan öka användandet av digitala hjälpmedel i hela vår process, med fokus på produktion. Du tilldelas en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela processen.

Frågeställningar:

  • Hur arbetar projekt idag med digitala verktyg i projektering och produktion på Skanska?
  • Vilka möjligheter finns det med moderna IT-stöd?
  • Vilka utbildningsformer/verktyg kan passa Skanskas installationskompetenser?

Vi söker dig som skriver ditt ex-jobb under VT 2018

Du studerar till civilingenjör eller högskoleingenjör inom samhällsbyggnad och skriver ditt ex-jobb under VT2018 i omfattningen 30hp. Du är driven som person, tycker att det är spännande med installationer i hus och ser dig själv arbeta i bygg- och projektutvecklingsbranschen i framtiden. Du genomför ex-jobbet med placering i Stockholm, Göteborg eller Malmö med handledare i Stockholm.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev – sista ansökningsdag är 2017-10-31

För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om ex-jobbet är du välkommen att kontakta Björn Berggren på 010-448 30 23. Du kommer också ha möjlighet att ställa frågor om ex-jobbet till våra medarbetare under vår roadshow. Läs mer på www.skanska.se/roadshow

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Skanska är ett av Sveriges största byggbolag. Vår verksamhet är uppdelad i fyra grenar – bygg- och anläggningsverksamhet, bostadsutveckling, kommersiell utveckling och infrastrukturutveckling. Medarbetarna är vår främsta styrka. Skanska består av över 56 000 fantastiska personer som är väldigt bra på det de gör.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.