Elkonstruktör till Rejlers! 50 visningar0 ansökningar

Är du intresserad av modern teknik och att hitta de smartaste lösningarna? Vill du vara med och skapa levande byggnader och nytänkande ritningar hos ett av Sveriges snabbast växande teknikkonsultbolag? Då kan rollen som elkonstruktör hos Reljers vara den perfekta tjänsten för dig!

Rejlers har ny möjligheten att anställa flera skickliga elkonstruktörer till det framgångsrika och växande teamet i Norrköping. Som elkonstruktör skapar du ritningarna för all elektronik som skapar liv i byggnaden; det innefattar både kontor, bostadshus, industrier och offentliga miljöer. Hos Rejlers arbetar vi med både hela, och delar av, projekt och hur stora projekten är styrs av kundernas behov. Som elkonstruktör följer du projekten från förfrågan och planering till genomförande och utifrån de många spännande kunder som Rejlers erbjuder är rollen både omväxlande och kreativ och för rätt person finns goda möjligheter till att på sikt avancera till ett mer övergripande ansvar för större projekt.

I rollen som elkonstruktör kommer du bland annat att:

  • Utföra konstruktions- och dokumentationsarbete.
  • Utföra materialspecifikationer.
  • Utföra materialinköp.
  • Uppfylla kundens kravspecifikationer.
  • Ansvara för att utföra sitt arbete enligt överenskommen tidsplan och rätt omfattning.
  • Vara uppdaterad på gällande standarder och föreskrifter som berör ritningar, dokumentation, utförande, dimensionering, etc.
  • Delta i slutprovning/testning av el-utrustningar enligt omfattning kommunicerad av projektledare.
  • Delta på kundbesök och besöka siter.
  • Delta i kundmöten och projektmöten.

 

VEM SÖKER VI?

I den här rollen söker vi dig som har en utbildning inom Elkonstruktion och känner dig trygg i dina kunskaper. Har du erfarenhet av att självständigt rita/konstruera lågspänningsanläggningar i CAD-system (ElProCAD, E-Plan) så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen och leverera utifrån våra kunders förväntningar.

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Hösten 2018
Ort: Norrköping
Omfattning: Heltid, tillsvidare

 

ATT ARBETA HOS REJLERS

Som anställd på Rejlers erbjuds du en sund arbetsmiljö med tydliga värderingar och konsulten i fokus. Du erbjuds en utvecklande roll och Ditt arbete hos oss kommer direkt att påverka vårt mål att tillsammans skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle.Du kommer att vara en del av en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt förändringsfokus. Rejlers värnar om sina anställda och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du som anställd ska trivas och utvecklas.

 

KONTAKTPERSON

Vill du skapa en karriär hos Rejlers? Då rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt då urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar runt processen? Vänligen kontakta rekryterare Karin Hedenström via mail till karin.hedenstrom.uk@rejlers.se

Nämn gärna i din ansökan att du hittade jobbannonsen via Teknologjobben.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Vi sätter samman konsulter med olika kompetenser som samverkar för att genomföra projekt, allt från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi skapar resultat hos oss. Vi är en av de största och snabbast växande teknikkonsulterna i Norden. Som medarbetare hos oss är du en viktig del som utvecklar oss och våra kunder.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.