CGI Selected – Traineeprogram 275 visningar0 ansökningar

We accelerate growth for a brighter future
Vi driver sedan 2005 ett av marknadens absolut bästa och mest populära talangprogram (tidigare Acando Trainee = nu CGI Selected). Vårt mål med programmet är att utveckla marknadens vassaste konsulter med fem års erfarenhet – på tre år. Det är ett ambitiöst och modigt statement men vi kan stolt meddela att vi faktiskt lyckas uppnå detta med våra traineer i vårt talangprogram. 

CGI Selected är ett program som kombinerar erfarenheter och lärdomar från skarpa konsultleveranser med noga utvalda utbildningar. Under programmets tre år kommer du att leverera som konsult precis som övriga kollegor på CGI. Men som del i CGI Selected erbjuds du också vass utbildning och träning, mentoring och handledning under programmets gång.

Två inriktningar  Beroende på din profil och intresse erbjuder CGI Selected två inriktningar – Digital eller Advisory. Inriktningarna har ett basutbud av kurser kopplade till konsultmässighet, ledarskap och affärsträning men skiljer sig åt genom olika inriktningskurser samt även genom något olika konsultroller och projekt hos kund samt regionala skillnader.

  • Talangerna inom Advisory har ett stort fokus på vad vi kallar Business Acceleration – vilket kan innefatta såväl rena verksamhetsprojekt som digitala transformationer med fokus på verksamhetens behov. Inom Advisory kan Talangerna antingen bli generalister som projektledare inom transformationer tvärs både verksamhet och IT eller specialister inom exempelvis Supply Chain, Mål- och Ekonomistyrning, IT Styrning, Processutveckling och Strategisk transformation/Förändringsledning.
  • Talangerna inom Digital brinner för digitalisering och hur våra kunder kan digitalisera deras verksamheter genom de senaste teknologierna. Inom Digital kan talangerna arbeta som generalister som både arbetar med rådgivning såväl som ledning av digitala projekt eller djupdyka inom områden såsom agila metoder, big data, arkitektur, cyber security eller en teknisk plattform såsom Microsoft Dynamics.

Oberoende av vilken inriktning du väljer inom CGI Selected kommer kombinationen av skarpa uppdrag och vassa utbildningar driva en kraftfull utveckling för dig, både på ett professionellt och personligt plan.

Information och ansökan Sista ansökningsdag i vårens rekryteringsomgång är den 15 februari 2020. Vi startar nya omgångar av CGI Selected i augusti och januari varje år. Vi har två rekryteringsomgångar, en under våren med sökstopp i februari och en under hösten med sökstopp i oktober. Vi välkomnar ansökningar till de två närmsta starterna i varje sökomgång och du är varmt välkommen att söka till oss under den rekryteringsomgång som passar dig bäst, du anger vilken start av traineeprogrammet du ansöker till i din ansökan. Var dock gärna ute i god tid eftersom platserna kan komma att ta slut. I augusti startar programmet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås och i januari i Stockholm och Göteborg.

Vill du bli Selected? – Välkommen med din ansökan!

Locations

Stockholm, Göteborg, Malmö eller Västerås

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

CGI

Vi arbetar sida vid sida med våra kunder för att hjälpa dem att nå sina mål. Det gör vi genom att kombinera vår branschkunskap, innovationsförmåga, tekniska kompetens, lokala närvaro och globala leveranskapacitet. Med 40 års erfarenhet av att skapa och driva samhällsbärande och affärskritiska lösningar är CGI den självklara partnern på den digitala resan.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.