ÅF söker juniora mjukvaruutvecklare! 32 visningar0 ansökningar

Om jobbet

Vi på ÅF kan stolt meddela att vi precis vunnit utmärkelsen ”Sveriges mest attraktiva arbetsplats” bland unga ingenjörer! Vi söker nu dig som vill utvecklas och inspireras tillsammans med oss.

http://www.afconsult.com/sv/jobba-hos-oss/attraktiv-arbetsgivare/mest-attraktiva-arbetsgivare-2016/

Cutting edge technology på riktigt? -Faktiskt.

Produktutveckling inom ett konsultföretag? -Definitivt!

På ÅF jobbar vi inte alltid enligt mallarna och kan därför erbjuda dig som utvecklare en av de mest utmanande och omväxlande arbetsuppgifterna som skådats sedan Dacke. Tänk dig att jobba med utveckling för ett företag som har resten av Sveriges företag som kunder. Då blir det snabbt ganska brett och omväxlande!

När vi dessutom expanderar och lockar nya kunder så finns all möjlighet för dig att växa med oss och göra tokkarriär inom ditt gebit. Vi söker just nu dig som vill bli en del av ÅFs framgång antingen på kontoret i Göteborg eller som vill bli en del av vårt kontor i Åmål!

Vem är du?

Ponera att du gillar att koda. Du har fångat vårt intresse.

Sa du att du har intresse för komplexa mjukvarulösningar? Grymt!

Gillar du dessutom att jobba med inbyggda system eller applikationsutveckling? Perfekt!

Vi söker just nu dig med minst 3-årig eftergymnasial utbildning inom IT som ser fram emot att dra igång din karriär inom .NET.

Du har under din studietid alternativt på din fritid kommit i kontakt med:

  • C#
  • .NET
  • SQL, gärna PLSQL
  • Javascript

Vi ser gärna att du har ett intresse för frontend och kanske har du testat på Angular eller något liknande ramverk? Du har även fått testa på hur det är att arbeta agilt, kanske scrum-liknande under dina projekt. Helst av allt vill vi ha en grymt trevlig prick som brinner för mjukvaruutveckling!

Ett måste är dock goda kunskaper, i tal och skrift, i svenska och engelska då våra kunder arbetar både inom och utanför Sveriges gränser.

Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. I din ansökan ser vi gärna att du skickar med exempel på dina projekt/hemsidor/github – ja, något där vi kan se mer av ditt intresse för programmering!

Vi erbjuder

ÅF vill vara den arbetsgivare som du är stolt över att vara en del av. Vi arbetar med projekt högt och lågt för att få dig att trivas, med allt från att ha ett långsiktigt fokus på hållbarhet i det vi gör till att det finns klubbar du kan joina som matchar just dina intressen.

Våra medarbetare trivs då de har uppgifter som matchar deras kompetens, en chef de utmanas av och att det finns möjlighet att påverka sin egen utveckling via tex våra konsultdrivna kompetensgrupper, meet-ups, inhouseprojekt eller genom att ta den där certifieringen du siktat på!

Sammanfattningsvis söker vi dig som vill bli en del av marknadens vassaste kompetens och som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

 

Kontaktuppgifter för frågor

Anna Strebel (Rekryterare)
+46105053263
anna.strebel@afconsult.com

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

ÅF

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. Vi fokuserar på energi, infrastruktur och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. Det som gör oss unika är våra medarbetare, våra nätverk och branschens största erfarenhetsbank. Vi brukar sammanfatta det med: ÅF – Innovation by experience. ÅF har idag cirka 7 000 medarbetare.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.