Accigos konsultprogram HT18 131 visningar0 ansökningar

Gillar du att ta egna initiativ och styra din egen utveckling?

Ansökan är nu öppen för dig som vill börja konsultprogrammet med start hösten 2018.

Vi söker dig som vill kickstarta din konsultkarriär, gillar utmaningar och är nyutexaminerad civilingenjör, civilekonom, systemvetare eller har motsvarande akademisk utbildning. På Accigo kan du utvecklas inom roller som affärsrådgivare, applikationskonsult, systemutvecklare, lösningsarkitekt eller projektledare. I och med att vi har utmanande kunduppdrag tillsammans med kunder som förutsätter att vi alltid levererar med hög kvalitet, ställs det höga krav på våra konsulter.

Du kan läsa mer om konsultprogrammet här.

Du behöver ha en god social förmåga, tycka om att arbeta i team, vara självgående och initiativrik.

Vi är ett värderingsstyrt bolag vars värdegrund baseras på Entreprenörsanda, Professionalism och Balans. Dessa begrepp ligger till grund för vår företagskultur, och vi ser gärna att du delar dessa värderingar med oss.

Du kan läsa mer om vår värdegrund här.

Tidigare arbetslivserfarenheter är meriterande, dock ska du inte varit ute i arbetslivet mer än ett år efter examen. Vårt svenska kontor ligger i Stockholm men då vi har både nationella och internationella projekt är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska samt engelska.

Om du går vidare till det andra steget i vår ansökningsprocess blir du kallad till vårt kontor i Stockholm den 13:e eller 14:e mars, så boka in dessa två dagar i din kalender redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan! 

Nämn gärna i din ansökan att du hittade jobbannonsen via Teknologjobben.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Accigo hjälper företag och organisationer att implementera IT-baserade verksamhetssystem. Exempelvis ERP-, CRM- eller Intranätlösningar i delar eller i helhet. Alternativt att vårt affärsområde inom integration knyter ihop befintliga IT-system, eller att våra experter inom beslutsstöd hjälper till att få ut information ur systemen för att kunna ta snabba korrekta beslut. Sist men inte minst, vårt affärsområde inom Infrastruktur, deras djupa expertkompetens behövs inom alla delar för att få en säker och optimal driftsmiljö.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.