UNIK JOBBMÖJLIGHET

TILL GROHE SÖKER  VI:

3 SÄLJARE

(Stockholm, Göteborg och Malmö)

PÅ DELTID

 

GROHE Sverige söker dig som är en driven student inom sälj och/eller marknad, gärna med teknisk inriktning, och som vill arbeta deltid vid sidan av studierna.

Vi erbjuder dig frihet under ansvar och möjligheten att göra en markant skillnad i vardagen. Hos oss får du det bästa av två världar – känslan av att få vara en del av det svenska teamet i en liten, lokal enhet och samtidigt vara en del av branschens största företag. GROHE är en arbetsplats med en dynamisk och informell kultur, men med klara strategier och mål, vilket har lett oss till framgång under lång tid.

Genom detta jobb får du möjlighet att få in en fot hos en global marknadsledare i en spännande och utvecklande bransch med många säljkanaler. Du kommer att lära dig mycket inom sälj- och marknadsföring, vilket kommer att stärka ditt framtida CV. Jobbet kan också vara ingången till din framtida karriär inom GROHE-koncernen.

Du kommer att ingå i det svenska teamet med engagerade kollegor, med huvuduppgift att vara säljare på fältet.  De kunder du primärt kommer att arbeta mot är byggvaruhus, köksbutiker och grossistbutiker. Jobbet är på deltid, ca 15–20 timmar med fokus på kvällar och helger. Lön: timlön och efter avtal.

Arbetsuppgifterna inkluderar:

  • Demonstrationsdagar med försäljning ute hos kunderna
  • Produktutbildningar
  • Säkerställa att GROHEs sortiment representeras på bästa sätt, arbeta med merchandising.
  • Vara den förlängda armen till övrig säljkår och marknadsavdelning

 

Om dig:

Du utbildar dig inom försäljning med inriktning på teknik och eller miljö på universitet/högskola och har fortfarande något eller några år kvar innan du avslutar dina studier, och vill ha ett meningsfullt och givande deltidsjobb.

Vi förväntar oss att du tar personligt ansvar, har ett öga för detaljer och ett analytiskt och systematiskt arbetssätt, som gör att du kan hantera många bollar i luften, komma med kreativa lösningar och möta deadlines. Du ska brinna för försäljning och alltid sträva efter att överträffa kundens förväntningar.

Du arbetar effektivt och självständigt. Samtidigt är du en serviceminded lagspelare som är beredd att göra en extra insats för att bidra till de gemensamma målen. Du ska behärska svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.

Du behöver egen bil för denna tjänst.

 

Ansökan och mer information:

I denna rekrytering samarbetar vi med Retail House. Ansök via länken nedan

Stockholm

https://happyr.com/retail-house/job/11742-grohe-sverige-soker-en-driven-saljare-vid-sidan-om-studier_stockholm

Malmö

https://happyr.com/retail-house/job/11744-grohe-sverige-soker-en-driven-saljare-vid-sidan-om-studier_malmo

Göteborg

https://happyr.com/retail-house/job/11743-grohe-sverige-soker-en-driven-saljare-vid-sidan-om-studier_goteborg

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

______________________________________________________________________________________

Med cirka 10% av den globala marknaden är GROHE AG Europas största och världens ledande producent av VVS-produkter. Som ett globalt varumärke för sanitära produkter och system, sätter GROHE standarden för kvalitet, funktion och design.

GROHE AG är ett internationellt företag med en omsättning på ca 1,5 miljarder Euro. Grohe har huvudkontor i Düsseldorf och tillverknings- och centralstöd i Hemer, varifrån vi exporterar 82% av vår produktion till fler än 80 länder. GROHE Nordeuropa har ca. 50 medarbetare i Danmark, Norge, Sverige, Finland och de baltiska länderna, och har ett lokalt huvudkontor i Köpenhamn, Danmark. Vi har även agenter på Island.

För mer information, besök www.grohe.se eller www.grohe.com.

Nämn gärna i din ansökan att du hittade jobbannonsen via Teknologjobben.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
GROHE är världens ledande leverantör av sanitetslösningar och ett globalt varumärke dedikerade till att leverera innovativa produkter till marknaden.

Under många årtionden har vi på GROHE varit hängivna till våra varumärkesvärden; teknik, kvalitet, design och hållbarhet. Dessa illustrerar allt vårt engagemang för att skapa fantastiska upplevelser och att leverera "Pure Freude a Wasser".

Med produktions-, innovations- och designanläggningar i Tyskland kan vi vara stolta över märket "Made in Germany". Alla våra fabriker använder sig av hög precisionsteknik i produktion för att säkerställa överensstämmelse med den konsekvent höga GROHE-standarden. Därför kan vi hos GROHE försäkra dig om att våra produkter uppfyller de mest kompromisslösa kraven på hantverk och funktionalitet.

Under det senaste årtiondet har den framgång som vi uppnått bevisats med mer än 240 design- och innovationspriser samt CSR-priset för det mest hållbara företaget med 1000 + anställda år 2017 från den tyska regeringen. Otaliga exklusiva projekt runt om i världen har installerat GROHE-produkter, vilket visar att GROHE också är det föredragna valet av arkitekter och designers.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.